Metode de plata:

Puteti cumpara produsele de pe site-ul giftago.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

-Ramburs (cash) la livrarea coletului – Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

Livrare:

Livrarea produselor se realizeaza in 24-48 de ore de la plasarea comenzii pe site, de luni pana vineri, intre orele 08:00-16:00, la adresa comunicata de dumneavoastra in formularul de plasare comanda.

Costul livrarii este de 19 RON pentru comenzile sub 300 RON

Livrarea este gratuita pentru comenzile de peste 300 RON

Livrarea produselor se realizeaza prin una din marile firmele de curierat: DPD CourierFan Courier sau Sameday (in functie de adresa de livrare) si veti fi anuntat printr-un SMS cand se va livra comanda, ulterior veti fi contactat telefonic de catre curierul responsabil cu livrarea.

Giftago.ro livreaza comenzile pe intreg teritoriul Romaniei, in aria de acoperire DPD Courier, Fan Courier si Sameday Courier.

Va rugam sa verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la curier in prezenta acestuia si sa cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Retur:

Dreptul legal de retur este de 14 zile de cand cumparatorul a intrat in posesia produsului, conform O.U.G. 34/2014.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (nedezlipite de pe hartia suport, neindoit, nesifonat, fara urme de murdarie, zgarieturi);

Returnarea coletelor se realizeaza prin completarea initiala a FORMULARULUI DE RETUR, dupa care noi vom trimite un curier la adresa dumneavoastra pentru a ridica returul.

Returnarea comenzilor nu presupune costuri din partea dumneavoastra. Contravaloarea returului este suportata de giftago.ro, va recomandam sa pastrati ambalajul original pentru returnare.

Avem rugamintea sa nu trimiteti colete cu ramburs, deoarece acestea vor fi refuzate.

Rambursarea retururilor se realizeaza prin virament bancar in contul IBAN al clientului (transmis anterior prin formularul de retur), dupa ce coletul a ajuns in depozitul nostru, dar nu mai tarziu de 14 (paisprezece) zile de cand clientul si-a exprimat decizia de retragere din contract. Daca perioada expira intr-o zi nelucratoare, termenul este prelungit pana in urmatoarea zi lucratoare.

EXCEPTII:

  • Nu se pot returna stickerele, textile sau alte obiecte personalizate.

Ne poti contacta telefonic la 0763 593 226, pe email la adresa contact@giftago.ro sau pe mesageria paginii de facebook Giftago

 

Giftago.ro este administrat de SEVEN GREEN DESIGN SRL-D, cu sediul in Husi, jud. Vaslui, CUI: 38313374, J37/704/2017